Bestellingen voor de feestdagen

Bestellingen voor de feestdagen

Ook dit jaar kunt u weer heerlijke salades en hapjes bestellen voor de feestdagen. Zowel met kerst als oud en nieuw staat De Vesting voor u klaar.

Kerst

De bestellingen voor de kerstdagen kunnen worden doorgegeven tot en met vrijdag 21 december, uw bestelling kan dan op maandag 24 december tussen 11:00 en 15:00 opgehaald of bezorgd worden.

Oud en nieuw

De bestellingen voor oud en nieuw kunnen worden doorgegeven tot en met vrijdag 28 december, uw bestelling kan dan op maandag 31 december tussen 11:00 en 15:00 opgehaald of bezorgd worden.

Oliebollen

De Vesting voorziet u dit jaar ook weer van heerlijke oliebollen, u heeft de keuze uit naturel of met krenten. U kunt de oliebollen van tevoren bestellen, maar we zijn dit jaar ook weer te vinden bij de Paasweide met de losse verkoop van onze oliebollen. Wilt u er zeker van zijn dat u van onze oliebollen kunt genieten bestel ze dan, want voor de losse verkoop geldt OP=OP!


Bestel nu!

 U kunt op 3 verschillende manieren uw bestelling plaatsen:

  • Telefonisch (0596-622615)
  • In de snackbar (Bolwerk 6, Appingedam)

  • Via email (decemberbestelling@cateringdevesting.nl), u kunt gebruik maken van onderstaande bestellijst om uw bestelling via de mail aan ons door te geven. Wij zullen uw bestelling altijd bevestigen, mocht u na een aantal dagen nog geen bevestiging van ons hebben ontvangen, neemt u dan even contact met ons op om te kijken of wij uw bestelling hebben ontvangen.

Bekijk hier ons aanbod en download het bestelformulier:

Aanbod feestdagen

Bestellijst oliebollen

Bestellijst feestdagen (E-mail)