Catering op locatie

Zorgeloos feest vieren op de door u gekozen locatie?

Dat is wat De Vesting u te bieden heeft!

Door onze flexibiliteit en een jong en dynamisch team zijn wij in staat om op iedere denkbare locatie uw ontvangst tot een culinair succes te maken, waaraan u en uw gasten met plezier aan terug zullen denken.

De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons verzorgd, zodat u thuis of op uw locatie onbezorgd een onvergetelijk feest kunt vieren. Wij hebben ervaring in het organiseren van feesten en partijen en niets is ons te gek.

Ook de prijs-kwaliteit verhouding is belangrijk, voor elk budget hebben wij een passende invulling. Wij komen, waar mogelijk, op locatie langs om met u uw wensen te bespreken. Mocht dit niet mogelijk zijn dan nodigen wij u uit om bij ons op de zaak te komen om alle mogelijkheden te bespreken.  

Kortom een bruiloft, jubileum of verjaardag? Om welke reden u ook iets te vieren heeft, met De Vesting maakt u er een succes van.

Bruiloften

Als u een locatie heeft, kan De Vesting er voor zorgen dat jullie met een gerust hart naar deze belangrijke dag toe kunnen leven. Wij komen dan graag bij jullie op locatie om te kijken naar de mogelijkheden, ook bespreken we dan graag jullie wensen. Denk hierbij aan de aankleding van de locatie, het regelen van de bruidstaart, het verzorgen van uw receptie en/of feest. Ook zorgen wij voor geschikt personeel om uw dag zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

 U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten kunt u terecht bij De Vesting. Groot of klein, De Vesting verzorgd uw bedrijfsfeest. Kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, open dag of om een andere reden iets te vieren in uw bedrijf? Wij komen graag bij uw bedrijf langs om te kijken naar de mogelijkheden. Wilt u een hapje en een drankje of wilt u een uitgebreid buffet? Wij zullen waar mogelijk uw wensen in acht nemen en voor een geslaagd bedrijfsfeest zorgen.