De nieuwe Vesting

Wij gaan verhuizen!

 

HOERA!! Met trots mogen wij u vertellen dat na ruim 22 jaar aan het Bolwerk te hebben gezeten, 'Catering en snackbar De Vesting' gaat verhuizen naar een prachtige locatie in Appingedam! Na een bewogen jaar is het tijd om weer vooruit te kijken, om stappen de ondernemen met een frisse en vooral positieve blik op de toekomst. Met de groei van ons bedrijf zijn wij ook het pand ontgroeit en met deze nieuwe locatie in het centrum van Appingedam hopen wij onze groei door te kunnen zetten.

 

De verbouwing is al in volle gang en per medio oktober 2021 hopen wij onze deuren te mogen openen aan de Dijkstraat 2 in het centrum van Appingedam. In dit prachtige pand zullen wij ons cateringbedrijf & snackbar gaan huisvesten met voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.

 

 

"Nieuwe toekomst! Opnieuw krijgt dit pand een andere bestemming. Pand werd in 1952 in opdracht van mijn vader gebouwd als nieuwe werkplaats van zijn installatiebedrijf. 69 jaar geleden mocht ik de eerste steen leggen. De tijd vliegt...."

 

Citaat uit een bericht van de familie Dijkstra, voormalig eigenaar pand aan de Dijkstraat 2 te Appingedam

 

 

Bent u nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen en de vordering van de verbouwing? Houd dan onze website en de social media kanalen in de gaten. Regelmatig zullen wij via deze platforms u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Uiteraard hopen wij u in het najaar feestelijk te mogen ontvangen in de NIEUWE VESTING!