Kerst

Kerst & de jaarwisseling bij de Vesting

 

Ook dit jaar kunt u tijdens de feestdagen weer genieten van de salades, hapjes & oliebollen van "catering de Vesting".

U heeft de keuze uit een ruim assortiment van luxe salades, daarnaast verzorgen wij ook een royale schaal aan feestelijke hapjes om tijdens de feestdagen van te genieten. 

 

Wij ontvangen uw kerstbestelling graag voor 20 december, uw bestelling staat dan 24 december voor u klaar. Voor de jaarwisseling kan er tot 28 december besteld worden, op oudejaarsdag zijn onze deuren tussen 11.00 uur en 15.00 uur geopend voor het afhalen van de salades en hapjes.

 

ALLE BESTELLINGEN KUNNEN WORDEN AFGEHAALD OP DE OUDE LOCATIE AAN HET BOLWERK NUMMER 6 TE APPINGEDAM!

 

Assortiment:

Huzarensalade: € 9,50 p.p.

Een frisse vleessalade luxe gegarneerd met diverse fruitsoorten, gevulde eieren en diverse vleessoorten zoals; Ardennerham, rollade, grillworst, paté, Zeeuws spek en rolletjes gevuld met roomkaas.

 

Vegetarische salade: € 9,50 p.p.

Een frisse aardappelsalade met bosui, gegarneerd met roomkaas, brie, bieslookkaas, gevulde eieren en diverse soorten fruit.

 

 Rundvleessalade: € 9,50 p.p.

Een fijne salade, rijkelijk gevuld met rundvlees en luxe gegarneerd met diverse fruitsoorten, gevulde eieren en diverse vleessoorten zoals; Ardennerham, rollade, grillworst, paté, Zeeuws spek en rolletjes gevuld met roomkaas.

 

 Zalmsalade: € 15.00 p.p.

Een luxe vissalade, rijkelijk belegd met luxe vissoorten zoals; pepermakreel, paling, zalm, zoute haring, krab, steurgarnalen, rivierkreeftjes en Hollandse garnalen. Deze luxe salade wordt af gegarneerd met diverse fruitsoorten en gevulde eieren. 

 

Hapjesschaal 50 stuks € 30,- per schaal

 

 Extra's: 

- Stokbrood €3,50 per stuk

- Kruidenboter €3,50 per bakje

(Wij rekenen bezorgkosten à €3,50 per bestelling)

 

Bestellijst kerst 2022

 

Bestellijst oud & nieuw 2022

 

 

 

Oliebollen:

Op oudejaarsdag bakken wij de lekkerste oliebollen voor u, zowel met krenten als zonder. Deze zijn op 31 december af te halen op bestelling bij de Vesting aan het Bolwerk te Appingedam.

 

Oliebollen met krenten €1,10 per stuk

Oliebollen zonder krenten €0,80 per stuk

 

Te bestellen t/m 30 december, online of telefonisch!

 

Bestellijst oud & nieuw 2022

 

 

Hoe te bestellen:

 

U kunt uw bestelling plaatsen door het ingevulde bestelformulier in te leveren bij cafetaria De Vesting aan de Dijkstraat. Ook kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven via 0596-622615, wij zijn tot 16.00 uur bereikbaar voor het aannemen van uw kerst of jaarwisselingsbestelling. Daarnaast is het ook mogelijk om het ingevulde document per email aan ons toe te sturen naar info@cateringdevesting.nl

De betaling verloopt per pin, contant of via factuur wanneer u de bestelling komt afhalen, of wanneer wij deze bij u bezorgen.